Politica de confidentialitate

Confiden╚Ťialitatea informa╚Ťiilor de╚Ťinute de site-ul nostru ╚Öi securitatea acestora, inclusiv a mijloacelor tehnice folosite este un principiu de baz─â important pentru noi.

Vom supraveghea constant serviciul furnizat ├«n scopul asigur─ârii func╚Ťion─ârii optime a acestuia ╚Öi pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi calitatea serviciului, ori de c├óte ori este necesar.

Utilizatorii, ├«n calitate de proprietari ai datelor lor personale sunt ├«ns─â singurele persoane care decid cu privire la prelucrarea datelor acestora ╚Öi a informa╚Ťiilor lor/despre ei, atunci c├ónd acestea au fost ├«nregistrate prin intermediul site-ului.

Operatorul va prelucra aceste date/informa╚Ťii personale numai ├«n scopuri determinate, explicite ╚Öi legitime.

Securitatea prelucrării și securitatea datelor personale

Datele cu caracter personal prelucrate prin intermediul site-ului nostru sunt colectate ╚Öi stocate ├«n condi╚Ťii de siguran╚Ť─â. Operatorul a luat/va lua toate m╚Ösurile necesare de securitate a prelucr─ârii ╚Öi va asigura confiden╚Ťialitatea datelor personale prelucrate prin intermediul site-ului s─âu.

Operatorul efectueaz─â/va efectua copii de siguran╚Ť─â a informa╚Ťiilor ├«nc─ârcate pe site-ul s─âu. Copiile sunt/vor fi p─âstrate ╚Öi actualizate ├«n timp util ╚Öi sunt efectuate pentru asigurarea securit─â╚Ťii prelucr─ârii ╚Öi pentru prevenirea oric─ârei forme de distrugere accidental─â a acestor date ╚Öi de acces neautorizat la aceste date. Operatorul a luat m─âsuri adecvate, conform legii, pentru prevenirea accesului neautorizat la datele personale con╚Ťinute de site.

Protec╚Ťia datelor personale. Informarea persoanelor vizate

Funda╚Ťia Lectorium Rosicrucianum operator de date cu caracter personal ├«nregistrat ├«n registrul de eviden╚Ť─â a prelucr─ârilor de date cu caracter personal sub nr. notificare 34541 ╚Öi nr. autoriza╚Ťie nr. 505/2015 prelucreaz─â datele cu caracter personal ale vizitatorilor/ /clienti/potentiali clienti (nume, prenume, adresa de e-mail), prin mijloace mixte, ├«n scop de ÔÇťreclama/marketing si publicitate/campaniiÔÇŁ / ÔÇŁadministrare siteÔÇŁ.

Este necesar s─â ne furniza┼úi datele dumneavoastr─â, ├«ntruc├ót acestea sunt indispensabile ├«n vederea realiz─ârii scopurilor de prelucrare sus-men╚Ťionate. ├Än cazul ├«n care nu sunte╚Ťi de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastr─â, operatorul nu va va putea pune la dispozi╚Ťie ╚Öi nici nu v─â va putea oferi serviciile sale. Prelucrarea datelor cu caracter personal ├«n scop de emitere a abonamentelor/cardurilor/derularea promo╚Ťiilor se face conform Regulamentelor emise de operator ╚Öi puse la dispozi╚Ťia persoanelor vizate.

Pentru promovarea serviciilor operatorului acesta prelucreaza doar email-ul, numele, prenumele, telefonul ╚Öi adresa. Ave╚Ťi dreptul s─â v─â opune╚Ťi, ├«n mod gratuit ╚Öi f─âr─â nicio justificare, ├«n orice moment, prelucr─ârii datelor dumneavoastra ├«n scop de promovare a serviciilor.

Informaţiile prelucrate sunt destinate utilizării exclusiv de către operator.

Beneficiati de dreptul de acces, de interven┼úie, de opozitie asupra datelor ┼či de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodat─â, ave┼úi dreptul s─â v─â opune┼úi prelucr─ârii datelor personale care v─â privesc, cu respectarea legii ┼či s─â solicita┼úi ┼čtergerea acestora, conform legii.

De asemenea, v─â este recunoscut dreptul de a v─â adresa justi┼úiei ╚Öi/sau autorit─â╚Ťii na╚Ťionale de supraveghere (www.dataprotection.ro).

Marketingul. Newsletter.

Prin ├«nregistrarea pe site-ul www.rozacruceadeaur.ro a adresei dumneavoastr─â de email v─â exprima╚Ťi consim╚Ť─âm├óntul expres ╚Öi neechivoc cu privire la primirea de newsletter/mesaje comerciale/promotionale/marketing din partea operatorului Funda╚Ťia Lectorium Rosicrucianum prin e-mail. ├Än m─âsura ├«n care, pe viitor nu ve╚Ťi mai dori s─â primi╚Ťi astfel de mesaje, v─â rug─âm s─â accesa╚Ťi tab-ul Dezabonare care v-a fost comunicat prin emailul de confirmare a ├«nregistr─ârii sau butonul de dezabonare din orice newsletter primit de la rozacruceadeaur.ro. ├Än cazul ├«n care nu sunte╚Ťi de acord cu colectarea ╚Öi prelucrarea datelor personale nu v─â pute╚Ťi abona la newsletter ╚Öi nu ve╚Ťi putea primi informa╚Ťii despre produsele/serviciile noastre.