13/03/2024

Start: 7:30 pm
End: 9:00 pm

Cine sunt EU?

V─â invit─âm s─â participati la o serie de ├Änt├ólniri meditativ-contemplative pe teme spirituale, reunite sub denumirea generic─â ÔÇ×Cine sunt EU?ÔÇŁ.

Ce propun aceste întâlniri?

Aceste ├«nt├ólniri favorizeaz─â creerea unei atmosfere meditative, de calm ╚Öi serenitate, ├«ndemn├ónd la introspec╚Ťie ╚Öi contemplare. Sunt propuse spre aprofundare scurte texte, apar╚Ťin├ónd diferitelor tradi╚Ťii spirituale universale. Aceste texte au menirea de a descospira pas cu pas construc╚Ťia numit─â eu/ego ╚Öi de a ne conduce c─âtre esen╚Ťa divin─â din inima noastr─â, uneori acoperit─â de v─âluri, ├«n scopul de a o hr─âni ╚Öi a o l─âsa s─â se manifeste.

Fiecare ├«nt├ólnire este un prilej de a ie╚Öi din agita╚Ťia lumii ╚Öi de a p─â╚Öi ├«n propriul templu interior.

Fiecare om este un templu în care Maestrul interior se poate manifesta.

Fiecare om posedă în inima sa un fragment de Adevăr, de Iubire, de Lumină, de care poate deveni conștient și pe care îl poate manifesta.

P─âtrunz├ónd ├«n acest spa╚Ťiu interior, ├«n lini╚Ötea sufletului nostru, ne deschidem sufletele pentru Lumin─â, Iubire, Adev─âr ╚Öi ascult─âm vocea Maestrului interior.

┬áCine suntem noi ÔÇô cei care am lansat aceast─â invita╚Ťie?

Suntem, ca ╚Öi dumneavoastr─â, iubitori de spiritualitate, c─âut─âtori; preocupa┼úi de ├«ntreb─âri precum: Cine sunt eu? De unde vin? Care este menirea vie╚Ťii mele? ╚śi ├«ncerc─âm s─â g─âsim, ca orice c─âut─âtor, r─âspunsuri at├ót ├«n exterior, c├ót ╚Öi ├«n profunzimea fiin╚Ťei noastre.

Calendarul ├«nt├ólnirilor ÔÇô CINE SUNT EU?

13 martie ┬á ora 19:30┬á ┬á ┬á ┬á FIIN╚ÜA UMAN─é ÔÇô intersec╚Ťia a dou─â lumi

20 martie┬á ora 19:30┬á ┬á ┬á ┬á GOLE╚śTE-TE, PENTRU A TE UMPLE!

27 martie ora 19:30         PRINCIPIUL DIVIN DIN OM